Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bemutatkozás

A DAILY Sandwich KFT. több évtizedes tapasztalat alapján állította össze sikeres receptjeit, hogy a legfinomabb szendvicseket kínálhassa vendégei számára.
2002-ben nyitottuk meg első üzletünket Magyarországon. Ügyfeleink között történt felméréseink alapján, szendvicseink jó híre szájhagyomány útján terjed, ami igazolja lenyűgöző minőségünket és ajánlatunk frissességét napról napra! A cég dinamikus fejlődése lehetőséget nyújtott további üzlet nyitásához, melynek kialakításakor már figyelembe vettük a tapasztalatainkat és a megismert magyar igényeket, ezért új termékcsoportok bevezetését kezdtük meg, nagy sikerrel. A cég a Váci út 14. szám alatti üzletét már Daily Sandwich&Coffe shop néven nyitotta meg, ahol szendvics kínálatát jelentősen kibővítette, valamint kávékülönlegességekkel, salátákkal és desszertekkel kiegészítette.
Cégfilozófiánk alapja a kiváló minőségű termék és kiszolgálás, amit vendégeink élvezhetnek üzleteinkben. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a hasonló tevékenységgel foglalkozó versenytársaink - beleértve a magukat elsőnek vallókat is - rólunk másolják új termékeiket és üzletfejlesztési stratégiájukat, valamint próbavásárlásokat folytatnak üzleteinkben.
A sikerek és igények további fejlődést eredményeznek, ezért hamarosan (2006-2007) további üzleteket nyitunk Budapest belvárosában és a budai oldalon.

A hidegkonyhai tevékenységet folytató cégek között egyedülálló módon, mi nem használunk mesterséges tartósítószereket, ételszínezékeket, és kizárólag friss alapanyagokból, naponta készülő házi majonézből állítjuk elő ételeinket!